Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Απεβίωσε ο Νίκος Κουνέλης, πρώτος Πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσίων


E-mailΕκτύπωση
logo_ipentelistoipsostisΑπεβίωσε ο Νίκος Κουνέλης, πρώτος Πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσίων μετά τη στρατιωτική δικτατορία. Ο συνδυασμός "Η Πεντέλη στο ύψος της" εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αναλυτικά:

Μελίσσια,  17/01/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απεβίωσε ο Νίκος Κουνέλης, πρώτος Πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσίων μετά τη στρατιωτική δικτατορία
Σε ηλικία 84 ετών έφυγε προχθές από τη ζωή ο δάσκαλος, ο πρώην Πρόεδρος της κοινότητας Μελισσίων και πρώην διευθυντής του πρώτου Δημοτικού σχολείου Μελισσίων Νίκος Κουνέλης. Διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος της Κοινότητας μετά τη στρατιωτική δικτατορία των συνταγματαρχών, ενώ υπήρξε και γεν. Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος το 1975.
Ο Νίκος Κουνέλης υπήρξε δάσκαλος, καλός συμπολίτης και πάνω από όλα άνθρωπος με αρχές και λεβεντιά, μια προσωπικότητα ορόσημο για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση των Μελισσίων.
Υπήρξες δάσκαλος στο σχολείο, δάσκαλος στην κοινωνία, δάσκαλος στα κοινά, δάσκαλος στην αγάπη και τη φροντίδα προς το συνάνθρωπο, δάσκαλος στη ζωή μέχρι το τέλος.
Η διαδρομή του από την πόλη μας υπήρξε θετική, στην εκπαίδευση, στα κοινά και στην τοπική κοινωνία.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: