Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Mε την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 9ο Concours d’Elegance 2012»




Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 9ο Concours d’Elegance 2012» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας». Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο της FIVA ως B 006/2012 event.

Δεκάδες επιλεγμένα παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Πλατεία Ελευθερωτών-Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα η ΦΙΛΠΑ θα τιμήσει τη μνήμη και το έργο του πρόσφατα αποβιώσαντα μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή και ‘καροσσερίστα’ Sergio Pininfarina. Προς τούτο θα υπάρξει ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων “Designed by Pininfarina”  με αντίστοιχο κύπελλο.  Επίσης θα επιδιωχθεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων και του κοινού για το έργο του Pininfarina. Έχει προσκληθεί να ηγηθεί της Επιτροπής Αξιολόγησης αυτής της κατηγορίας η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιταλίας.

Τα οχήματα θα βραβευθούν από Επιτροπή Κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης,  την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και  των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η Επιτροπή Κριτών που θα απονείμει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται από εξειδικευμένους κριτές καί άλλες προσωπικότητες.
Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της  καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης, όπου θα εκτεθούν και διαγωνιστούν ιδιαίτερα και σπάνια παλαιά οχήματα και μοτοσυκλέτες.


 ______________________
 Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια Λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, 153 44 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ  210 6533420, email info@philpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: