Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θέατρο Ρεματιάς το στολίδι του Χαλανδρίου: Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού

Κάηκε σχεδόν ολοσχερώς- Σώθηκε το γύρω πράσινο



 Η  πυρκαγιά που κατέστρεψε νωρίτερα το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, δεν αποκλείεται να ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, γεγονός που εξετάζεται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγο πριν από τις 2 μ.μ., ακούστηκαν δύο εκρήξεις μέσα στο θέατρο και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξύλινα καθίσματα, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και στα γύρω δένδρα.
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν κάτω από τις κερκίδες γκαζάκια, ένα εκ των οποίων ήταν άθικτο. Οι πρώτοι που έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς μιλούν για δύο εστίες, μία στο κέντρο των κερκίδων και μία στην άκρη του θεάτρου. Ωστόσο, θα ερευνηθεί αν τα γκαζάκια είναι μέρος εμπρηστικού μηχανισμού ή είναι άσχετα με την πυρκαγιά.


Στο σημείο έφτασαν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το γύρω πράσινο, αλλά το θέατρο κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.
O δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Ρούσσος ανέφερε: "Ήταν στοχευμένη ενέργεια, αφορά το θέατρο και επέλεξαν κάποιοι να γίνει μέρα αυτός ο εμπρησμός, προκειμένου να μην επεκταθεί ίσως η φωτιά".
___________
http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=277450&artTitle=theatro_rematias_chalandriou_exetazetai_to_endechomeno_tou_emprismou

Δεν υπάρχουν σχόλια: