Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ Έκθεση Ζωγραφικής “TENNIS IN ART”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ  Έκθεση Ζωγραφικής “TENNIS IN ART
1 -     6 Δεκεμβρίου 2012

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (1/12) το βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου και αθλήτριας του τένις, Εύης Παντελέων.

Τα έργα θα εκτίθενται στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., στο Χαλάνδρι, Δ. Βικέλα 52, μέχρι την Παρασκευή 6/12/2012.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο γνωστός ζωγράφος κ. Γιώργος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Πάνος Πανόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής κ. Κώστας Γιακουμής, ο πρόεδρος του βετεράνων τένις κ. Στέλιος Γρατσίας, ο πρόεδρος των προπονητών τένις κ. Χρήστος Τσιτσόπουλος, ο ταμίας των διπλωματούχων μηχανικών τένις κ. Σταύρος Ξενικός, ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου κ. Χαράλαμπος Γεωργίου, μέλη Δ.Σ. σωματείων τένις, ο επικοντιστής Παναγιώτης Συμεωνίδης και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να συγχαρώ την Εύη Παντελέων για την δουλειά της και της εύχομαι να είναι πάντα δημιουργική. Είμαι βέβαιος ότι την ακολουθούν οι ευχές ολόκληρης της οικογένειας του τένις.»Δεν υπάρχουν σχόλια: