Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση - συζήτηση για το βιβλίο "Tina is Dead" του Πάνου Τριγάζη


την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 7 μ.μ.  στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου
Εκδήλωση - συζήτηση για το βιβλίο του Πάνου Τριγάζη "Tina is Dead" ("Η Τίνα πέθανε")* πραγματοποιούν οι εκδόσεις "Ταξιδευτής" την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 7 μ.μ. στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου.
Θα μιλήσουν ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μανώλης Γλέζος, ο πανεπιστημιακός Άλκης Ρήγος, η συγγραφέας Μαρία Αρβανίτη - Σωτηροπούλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά των Πυρηνικών και Βιοχημικών Όπλων, και ο συνδικαλιστής Κώστας Ανέστος, μέλος του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΝ. Θα παραστεί και θα κάνει παρέμβαση ο συγγραφέας Πάνος Τριγάζης. Συντονίζει ο εκδότης Κώστας Παπαδόπουλος.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* Tina is dead (Η Τίνα πέθανε) είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του φίλου και συναγωνιστή για την ειρήνη Πάνου Τριγάζη. Ενός μαχόμενου οικονομολόγου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ειδικευμένου στην οικονομική ανάπτυξη.
Ο Πάνος Τριγάζης συμμετέχει στο κίνημα της αριστεράς από τα χρόνια της χούντας. Είναι μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής του κόμματος. Είναι στέλεχος του φιλειρηνικού κινήματος και Γ.Γ. της ελληνικής επιτροπής, για τη διεθνή ύφεση και ειρήνη από το 1981-1991. Ενώ συμμετέχει σε διεθνείς οργανώσεις ειρήνης, καθώς και στο ευρωπαϊκό δίκτυο για την ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Επίσης, είναι πρόεδρος του παρατηρητηρίου διεθνών οργανισμών του συνδέσμου Μπάιρον, για τον φιλελληνισμό και τον πολιτισμό, καθώς και του ελληνικού κοινωνικού φόρουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: