Επιμέλεια σελίδας: Πέτρος Αϊβαλής, Φωτορεπόρτερ - τηλ. επικ.: 210 8656731 & ηλεκτρονική αλληλογραφία: petrosaivalis@gmail.com *
Συνήγορος του Παιδιού: 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια εν έτει 2016


"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Μετάφραση {Translate]

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων,


Ημέρες Καριέρας Αθήνας


Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων,

εργαζομένων και στελεχών,
με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.
Οι «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνονται από την εταιρία «Καριέρα ΑΕ», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοράς εργασίας, με τα ακόλουθα προϊόντα και υπηρεσίες:

Στόχος της εκδήλωσης:

να φέρει σε επικοινωνία τους υποψηφίους με τις εταιρίες, τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, που συνολικά απαρτίζουν την αγορά εργασίας.
Οι Ημέρες Καριέρας 2011, που θα διεξαχθούν στις 15-16 Οκτωβρίου 10:30-18:30, θα αποτελέσουν την21η επιτυχημένη εκδήλωση και συγκεκριμένα τη 15η στην Αθήνα.
Η εκδήλωση φιλοξενείται στο Helexpo Palace στο Μαρούσι και αναμένεται να προσελκύσει περίπου 8.500επισκέπτες και να συγκεντρώσει περίπου 30 εκθέτες.
Οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να προσελκύσουν ταλαντούχους υποψηφίους, ενημερώνοντάς τους για τις δραστηριότητες της επιχείρησης, την κατάσταση της αγοράς του κάθε κλάδου και φυσικά συζητώντας μαζί τους τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.

Το βασικό κοινό των Ημερών Καριέρας είναι:

  • Τελειόφοιτοι που είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους και αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την αγορά εργασίας.
  • Νέοι που αναζητούν το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή τους και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για μεταπτυχιακά και σεμιναριακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Εργαζόμενοι που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας και παράλληλα αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που θα τους εξασφαλίσει μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Εισιτήριο για τις Ημέρες Καριέρας προμηθεύεστε μόνο κατά την είσοδό σας στο Helexpo Palace.
Το εισιτήριο της εισόδου κοστίζει 5€ , ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει αντίτυπο του Οδηγού Καριέρας 2011.
Η είσοδος είναι δωρεάν για ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανέργου ή βεβαίωσης απόλυσης για τους εργαζόμενους με μπλοκ) και για όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: